Måste bara visa Ellas nya favorit, Karoline. Ingen av oss har sett Knerten filmerna men Ella fick syn på Knertens kjæreste i lördags och blev helt förälskad och bara skulle ha henne. I vanliga fall så är hon väldigt enkel att ha att göra med och kan komma och visa hundra miljoner saker i en leksaksaffär som hon sedan utan minsta pip lägger tillbaka om det är något som jag vet att hon ändå inte kommer att vilja ha. Men så kommer dem där gångerna då man verkligen ser hur hela hon bara blir förälskad i något och i många fall har jag faktiskt svårt att stå emot och så var det denna gången, Karoline fick följa med hem.

Så när vi väl hade Karoline så ville jag ju så klart se Knerten filmerna men den första filmen var slut på två ställen och på det tredje stället så fick jag den sista, tur. Så vi har haft maraton här hemma medans Ella har varit sjuk och vilka mysiga filmer! Otroligt lätta och till och med Ella tyckte om dem som i stort sett bara ser på animerade filmer annars.

Så idag fick både Knerten och Lill Knerten följa med hem för ”mamma, Kaaoline kan ikke vare alene, hon må ha Knerten och bebien sin”. Så ja nu är hela familjen Knerten samlad (;

 

Första natten med Karoline ♥

Written by Malin Pousette - Visit Website

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha