Sedan i onsdags kväll har jag med legat som en klubbad säl med feber, ont i halsen och förkyldning och ännu en gång har jag svurit över att det inte finns något som heter VAB&M – Vård Av Barn & Mamma. Tur i oturen har Ella också varit väldigt dålig så vi har bara legat i sängen och tittat film. I lördags blev jag dock så orolig för att Ella var så otroligt slö och sov ovanligt mycket både fredag och lördag så vi åkte in med henne till akuten igen och tog prover (eftersom att hon hade blodförgiftning i blodet vid nyår så ville vi ta det säkra före det osäkra) men som tur var så sa doktorn att hon var på bättringsvägen och anledningen till att hon var så slö var att hon har bronkit i lungorna, slem som har gått ned i lungorna och det är det som gör henne slö.

Men igår var både hon och jag mycket bättre så idag blev det både jobb och barnehage och hon längtade så efter att få åka i morses.

Så nu kan jag inte säga annat än att jag längtar efter vår, sommar och sol så att vi kan slippa allt detta för en stund. Själv är jag så otroligt frustrerad över att jag inte får träna, men så klart health first!

 

 

Ha en fin start på veckan, förhoppningsvis kommer Mommo Ann till oss i veckan!

Written by Malin Pousette - Visit Website

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha