20111128-211113.jpg

Även om jag saknar både Ella och Jonas så att det gör ont i hela hjärtat så tror jag att det är nyttigt att få känna den saknaden i mellan åt, man behöver få sakna och Ella och Jonas får lite tid bara dem och dem slipper mitt eviga mas! Och jag är så glad att Jonas låter mig göra detta för det är inte bara bara för mig att åka iväg, allt ska ju pusslas med jobb och barnehage men han klarar det fint och ställer verkligen upp!

Något som jag i alla fall unnar mig själv när jag är ifrån dem är egen tid. Jag planerade att ta med en bok men det glömde jag helt, för jag älskar att läsa men har liksom inte den tiden eller roen till det längre. Och så pysslar jag om mig själv, lägger mig tidigt, duschar länge, lägger ansiktsmask, ordnar naglarna (även om dem är sönderbitna just nu) och ja sånna där saker man aldrig hinner eller helt enkelt glömmer bort att göra i vanliga fall.

Mina produkter ifrån [comfort zone] är helt fantastiska (jag är lite allergisk mot att skriva om ansiktsprodukter då det är så himla individuellt men till mig är dessa super bra) och på fredag har jag faktiskt unnat mig själv en timmas ansiktsbehandling på Whawha Aker Brygge och det ska bli så sjukt skönt så ni anar inte!

Mätt i magen om med ett ansikte med en helt ny glöd och massa fukt säger jag natta och hoppas att ni sover lika gott som jag hade tänkt att göra!

Written by Malin Pousette - Visit Website

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha