Behöver jag skriva att jag är trött, ni vet kanske det vid det här laget haha? Jag förstår helt ärligt inte hur kroppen orkar, det känns som att jag jobbar dygnet runt verkligen. Nästa vecka åker jag långt upp i Norge till Narvik, Harstad och Lofoten och det är inte bara bara att åka dit vill jag lova, det är timmar i mellan dit jag ska, hyrbil som ska hyras, flyg som ska bokas, tre olika hotell på tre nätter plus att jag ska hitta och hinna besöka mina kunder, haha ni förstår kanske? Men det ska inte alltid vara lätt och jag vet att det blir bättre nästa gång jag kommer upp för då hittar jag lättare.

Oavsett så är det faktiskt snart jul och då har jag ledigt och det ska bli otroligt skönt! Och i helgen har jag och Jonas bestämt att vi ska sova länge, ta det lugnt, städa och julpynta, dresscode är med andra ord bekvämt/pyjamas denna helgen!

Och det här med att sova länge. Ella sover som en liten prinsessa hela nätterna sedan hon fick sin nya säng, inte ett endaste litet pip ger hon ifrån sig. Hon somnar mellan 19-19.30 och vaknar mellan 7-9 beroende på när vi går upp. Jag vet egentligen inte om hon alltid sover så länge för ibland tror jag att hon vaknar tidigare men att hon bara ligger och chillar) Det är i alla fall betydligt stor skillnad från när vi tog bort ena sidan på spjälsängen för då kom hon alltid in till oss vid två. Och det var egentligen inte det att hon var jobbig eller skrikig utan hon kom in och la sig i mellan oss och sov men jag sov så dåligt på grund utav att jag alltid vaknar av minsta lilla andetag, host, eller när hon tog av sig täcket. Hur mysigt som helst i mellanåt men inte varje natt när man vet att man ska upp tidigt och köra långt och länge i bilen. Så med andra ord blev hennes nya säng min räddning från dem värstaste ringarna under ögonen ;)

Ellas fina säng (och en miljon gosedjur) som vi hittade på Finn.no och målade vit!

Nae jag hade som plan att jag skulle vara i säng innan 22 men det har jag inte klarat så nu blir det bums i säng för det väntar ännu en tidig och lång dag Z z z . .

Written by Malin Pousette - Visit Website

2 kommentarer till “Kvälls tjöt”

 1. Hej Malin,

  Du skrev till mig på Madeleines blogg.
  Jag tittade in här och lämnar en liten kommentar så att du får min email.

  Min dotter är lite yngre än din, fyller 2 i mars. Själv är jag 28 (tror jag…varför är det så svårt att komma ihår hur gammal man är?) och flyttade till Oslo i mitten av September från Nederländerna. Letar för tillfället jobb, då jag snart kryper på väggarna hoppas jag att jag hittar något snart!

  Hoppas vi kan få till en liten träff snart!

  Kram,
  Helena

  • Hej Helena! Vad glad jag blev att du kikade in och skrev till mig! Jag har inte hunnit ta tag i något än så här innan jul men jag hoppas att vi kan få till något i nästa år :) det hade varit så kul med lite fler känningar med barn i Oslo! Jag hoppas att det har löst sig med jobb för din del om inte annat så hoppas jag på att det löser sig snart i alla fall. Men jag har sparat din mail och blir det något av detta så ”annonseras” det i bloggarna :) god helg!

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha