Dagen har gått i ett och jag har haft helt fel skor på mig, haha är inte det så typiskt att jag just idag väljer ett par ogåvänliga skor när det enda jag har gjort är att ha gått? Vi ska ha en kurs i morgon för en stor kedja så det är en hel del ting att ordna med men vi ska få det till.

Jag blev impad av mig själv när jag i morses låg i sängen och fick ett sms om jag kunde vara med på ett möte, 30 minuter senare var jag i ordning gjord, Ella var väckt, fått frukost, blivit påklädd, jag hade lagat matpakke, klätt på oss och satt oss i bilen haha ibland känner man sig som super mama alltså!

Oavsett så tog det imot att jag hade bokat upp mig på Elixia Power i kväll, just eftersom att jag har gått massor och bara har ätit en macka och var mega hungrig plus att Ella inte hade sovit på hela dagen och var super grinig. Men även om jag var trött så var jag ändå så sugen på Power eftersom att det var snart tre veckor sedan jag tränade sist och så har ju faktiskt IngunnMarie det allra bästa passet på Elixia. (och så hade jag ju skrivit till Josefine att vi skulle ses där så jag kunde ju nästan inte backa ur då ;) )

Det gick så bra idag, även om jag inte körde så tungt så var det otroligt jobbigt eftersom att det var längesedan jag tränade. Jag blev också väldigt pepp av att träffa Josefine och så är IngunnMarie så otroligt duktig instruktör! Efter Powern så skulle jag gå av mig lite på bandet och hör och häpna(!!!) det slutade med att jag sprang i 15 minuter. Haha förstår ni då all överskott med energi jag fick av Powern? Det kändes så skönt efteråt och nu är jag väldigt klar för sängen.

 

IngunnMarie som har så otroligt snyggt tränade armar och så snyggaste Josefine!

Bilden har jag lånat av Josefine!

Nu: Snabbt in i duschen och sedan är det natta och i morgon väntar en otroligt tidig morgon och en onormalt lång dag!

Written by Malin Pousette - Visit Website

5 kommentarer till “Power på Elixia!”

  1. Visst är det härligt vilken energi träning ger! Men idag har jag vilodag efter två träningsdagar i rad. Imorgon, kettlebells igen =)

  2. [...] med absolut bästa möjliga sällskap! LifeStyleBlogsMalin och IngunnMarie som är så [...]

  3. Grymt jobbat! Förstår att du somnade gott igår kväll :)
    Hoppas dagen idag blir lika bra!

    Kram kram!

  4. Hej Malin!! Vilket elexia tränar du på?? Funderar starkt på att byta gym :)

    • Vi bor ju ute på Nordstrand så jag tränar på Lambertseter. Men jag har tränat på Elixia på Rignes och det kan jag också rekommendera, i alla fall var det bra när jag gick där för lite mer än ett år sedan :) Dem hittar alltid på massa kul på Friday happenings, vilket jag kan sakna här borta där det är mer vuxet folk som tränar. Vart går du nu då? :)

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha