Danielle & Prinsen

 

10.30 27/10-2011 så kom lilla M till världen.

I tisdags kväll skrev jag om att det nu var nära för min vän, att nio månader snart var över. I onsdags förmiddag fick jag sms om att värkarna hade satt igång och sedan dess så hörde jag inget mer förens igår eftermiddag då skrev Prinsen på sin Facebook: I’m a dad!! I’m very exited and pleased to announce that at 10:30 this morning M A was born weighing 6lb 12oz. Both mum and baby are doing extremly well after a long and stressfull night (i know a few of you were worried). I’m so proud of Danielle after what she did!

Jag kan säga att jag var en av dem som var orolig, nervös och satt som på nålar när jag inte hörde något mer ifrån henne, men jag vet själv hur det är man får miljoner sms om hur det går och det är det sista man tänker på så det var så fint att få läsa detta och få se bilden på M. Och ni ska se hur otroligt fin lilla M är. Jag stor grät här hemma igår av lycka av att hon var så vacker och att dem båda mådde bra (Prinsen med så klart men han gör ju inte så mycket mer än att stötta) efter allt.

Jag minns första gången jag träffade Prinsen och jag bara kände hur rätt han var för dig, hans lugna och härliga personlighet, eran kärlek. Jag var alldeles varm inombords för jag visste, precis som du, att det var ni oavsett vad. Tänk att ni av en slump möttes på Gran Canaria, 24 timmar innan Prinsen skulle åka tillbaka till England så sa det klick. Det var ni och ni höll kontakten. Tänk att du valde att flytta till den lilla byn utanför London för att du kände att det var han, att det skulle vara ni för alltid. Tänk vad du har kämpat med jobb och att komma in i ett helt nytt liv med nya rutiner och nya omgivelser. Och inte långt där efter valde att få barn. Tänk så bra det blev, att du tog chansen och kände efter i hjärtat och att ni nu plötsligt har gått ifrån att vara två till att bli tre.

Att få barn är något som man aldrig kan föreställa sig om hur det kommer att bli. En liten bit av mig, en liten bit av sin stora kärlek blir till ett nytt liv, kärleken från allra första stund och att man plötsligt inser vad livet innebär och vad som är viktigt, allt man gör för att ens barn ska få ett bra liv med trygghet och kärlek. Jag är så lycklig över att en av mina bästa vänner kommer att få uppleva det här tillsammans med Prinsen, det är nu livet börjar mina älskade vänner och jag önskar er all lycka till ♥

Written by Malin Pousette - Visit Website

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha