20111015-210638.jpg
Dagens fynd blev en ny säng till Ella som vi i skrivandets stund håller på att måla vit!

Jag hittade en säng idag på Finn.no (som blocket) och sms:ade dem och frågade om dem hade kvar den och det hade dem! Wiihoo!!

Så idag har vi, tillsammans med resten av Oslo och Akershus, spenderat några timmar på Ikea. Och tro det eller ej det enda vi köpte var madrasser och ting till Ellas säng och stearinljus, inte en enda extra ting följde med och det har nog aldrig hänt förut!

I bilen på väg hem ifrån Ikea så lovade jag Jonas att den dagen vi köper hus och ska renovera så ska vi aldrig åka dit på en lördag, alldeles för mycket folk, män som oftast hatar att vara på Ikea med en kombo av olika meningar om hur eller vad man ska ha leder till bråkande par haha. Så det där ska jag nog klara av att hålla ;)

Så medans jag och Ella bäddade madrassen och checkade att vi båda fick plats åkte Jonas och hämtade sängen.

Och ni ska veta hur engagerad Ella har varit idag, Ella ny säng!! och hon har skruvat och varit väldigt hjälpsam att bygga ihop den och det är så kul när hon förstår så mycket vad vi håller på med och vad vi ska göra, inte minst att hon kan uttrycka sig.

Det var inga som helst problem för henne att klättra upp och ner, vi visade henne en gång och hon fattade galoppen dirket, så det här kommer att bli så bra!

Written by - Visit Website

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha