Vi har varit på Månefisken och fått presenterat Skjerioslo.no och det var så kul att få träffa Madeleine och Josefine och eftersom att dem är flinkare med kameran än vad jag är så väntar jag ivrigt på att dem skall updatera så att jag kan få slänga upp lite bilder här med!

Josefine, jag och Madeleine. Bilden lånade jag ifrån Josefine som är något mer van med att ha kameran i högsta hugg än vad jag är ;)

Eventet var super, dem visade klipp ifrån olika delar i Oslo och även lite information som de olika stadsdelarna och man blir så lycklig av att se allt, Oslo är ju mitt hem. Denna sidan är toppen för man får med sig allt vad som skjer i Oslo, oavsett om det gäller spelningar, ting för barnen eller vart du ska äta.

Det bjöds på god mat och dricka och så klart när tre bloggare träffas så blir det ju en hel del prat om just bloggar, skvaller och updates. Samtidigt är det så kul att få träffa andra NorgeSvenskar med barn, man har så mycket gemensamt så jag tror inte att vi hade en tyst stund, vi har snarare pratat i munnen på varandra ;)

Och så kan jag absolut slå ett slag för att jag ska bli bättre på att fota, det fick nämligen fröknarna stå för idag. Men jag tror allt att Madeleine ska få lära mig ett och annat om inställningarna på kameran, så ska jag med bli lika flink!

Så alla boendes i Oslo eller alla som ska besöka Oslo har kanske vid det här laget förstått att det är SkjeriOslo.no som gäller? Och det kommer att komma fler spännande ting på sidan så håll er uppdaterade!

Tusen tack Josefine för att jag fick hänga med på det här eventet och även för att jag fick tillfälle att träffa Madeleine, ni gav mig massa energi och det var med ett stort smil jag kom innanför vår dörr här hemma!

Written by Malin Pousette - Visit Website

6 kommentarer till “Bloggisar”

 1. Åh, tack tack tack för ikväll, fina du!! :D Har lagt upp bilder nu, så det är bara att låna om du vill :D Ses snart igen!! Kramar

 2. ÅÅÅ söta tack själv! Vi som bor så nära måste dejta väldigt snart. Ellorna kan ju busa ihop =) Haha jag sa det jag med att vi aldrig var tysta, så härligt!

  KRAMAR

 3. Bara en smula avis på er som haft en FAB afton.
  Hoppas verkligen vi ses en annan gång, någon har nämligen viskat att du är super trevlig ;)

  Föresten Nice Blogg. Gläder mig till massa GHD & hår tips ;D

  Ha en fin vecka vidare
  //Sessan

  • Ja det var verkligen en toppen kväll men nästa gång är det din tur att vara med :) Åh det var kul att höra!

   Tack det samma, är inne och snokar runt hos dig med, men jag är väl kanske för dålig på att kommentera, men det ska jag bli bättre på :)

   Ha en super vecka du med fina!

 4. Kul att ni kunde komma, trevligt att träffa er :)
  Månefisken var ett supermysigt ställe, första gången jag var där,

Skriv en kommentar

Du kan använda dessa HTML taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2013 Malin Suffusion theme by Sayontan Sinha