Kontakt

Jeg kan kontaktes på: beautyspotoslo@gmail.com.

Salongens nummer er: 97 88 01 10 hvis du lurer på noe eller ønsker å bestille time.

Nettsiden til salongen: http://www.beautyspot.no/

4 thoughts on “Kontakt

 1. Hei.

  Jeg kom tilfeldig innom bloggen din og det ser ut som om du kan det du brenner for :-)

  Jeg har et spørsmål. Jeg har den siste tiden hatt problemer med huden min. Det dukker ofte opp urenheter og jeg blir fort tørr. I dag bruker jeg Sheabutter som krem og dermalogica som rens og øyekrem. Hvor mye koster det for en hudanalyse hos deg? :-)

  • Hei, og takk for kompliment! Ja, jeg brenner virkelig for faget mitt og salongen :)

   Hudanalyse hos meg koster 150,-, men hvis du kjøper noe eller tar en hudpleie er dette selvfølgelig inkludert! Jeg ser med en gang noe som kan være en årsak til problemene, og det er shea butteret. Anbefaler ikke noe så rikt og nærende (hvis det er snakk om rent shea smør) i ansiktet. Dette forvirrer huden din til å tro at du har en tørr hudtype, noe du antageligvis ikke har hvis du også får urenheter. Du er nok ganske dehydrert og trenger helt annen type pleie enn fete og nærende kremer.
   Nei, nå skriver jeg meg helt vekk i alt iveret etter å hjelpe..hehe!
   Kom gjerne innom salongen en dag (men ring først), så kan vi ta en prat. Du er hjertelig velkommen :)

 2. Hei!
  Jeg skal gifte meg den 8. juni i Nidarosdomen og har nå bestemt meg for at jeg vil få satt på vippe extension. Litt sent ute!

  Har du ledig tid til å gjøre det for meg før den 5. juni. Jeg flyr opp den 4. juni om kvelden eller 5. juni om morgenen.

  Hører fra deg så fort som mulig! :)

  Mvh. Kjersti Aas
  mobil:97518510

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>