NIMUE

Ser at mange som klikker seg inn på bloggen sin ønsker å kjøpe nimue på nett. Dessverre så er det ingen (så vidt jeg vet) nettbutikk som selger dette merket. Det er heller ikke så mange forhandlere som det kanskje burde være, og derfor tenkte jeg å komme med et bra tilbud til dere som ønsker det :)

Fra nå av kan dere kjøpe NIMUE hudpleieprodukter via salongen min og meg, slik at jeg sender produktene i posten til dere. Mot et portotillegg kan dere altså kjøpe deres favorittprodukter rett fra sofaen. Høres ikke dette praktisk ut?

Det du gjør er å sende en mail til: beautyspotoslo@gmail.com med navn, adresse og ønsket produkt, så ordner vi resten over mail.

One thought on “NIMUE

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>