17.mai bildedryss


Årets 17.mai er faktisk den kuleste nasjonaldagen jeg noensinne har hatt! Mange mennesker som jeg setter utrolig stor pris på, og som jeg er veldig glad i ♥ Vi var litt over 20 stykker samlet til en FAB fest hjemme hos oss på kvelden. Som de fleste vet så danser jeg ekstremt mye ved festligere anledninger og denne kvelden var intet unntak! Har fortsatt vondt i leggene etter 12 cm høye sko+dans ;) Vi drakk masse (ikke deg Masse ;) ) gode drinker med både chilli, mynte, lime og jordbær…mmmm! En helt herlig kveld, som jeg håper kan gjentas snart. Ps: Har ikke lagt ut bilder av alle sammen, for jeg vet ikke om de ønsker å være i bloggen.

2 thoughts on “17.mai bildedryss

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>