Livet er ikke alltid…

…en dans på roser! Jeg har vært usikker på hvor åpen jeg skal være på bloggen. Nå har jeg kommet fram til at for å kunne blogge ærlig og realistisk, ønsker jeg å dele mer enn bare det fantastiske i livet mitt:-)
Livet har ulike etapper og fjell man må overkomme for å fullføre med glans, og akkurat nå er bakken jeg skal opp VELDIG bratt! Det er ekstremt tøft å starte sin egen business i en alder av 23 år! Det er ikke heller alltid like lett og holde motet oppe i en oppstartsfase, men det skal jeg jammen meg klare:)
Når man i tillegg til dette har andre ting i livet som gjør at man har lite krefter igjen, så blir den bakken ekstra seig!
Har dere noe dere gjør for å klare å tenke positivt? Kom gjerne med tips og råd, eller kanskje egne historier?
Masse klemmer til dere!!!

20120514-114654.jpg

8 thoughts on “Livet er ikke alltid…

 1. Tråkigt att höra att allt inte är bra! Har varit och är delvis fortfarande i en jobbig situation själv, som gäller just jobbet. Det är tufft när ens jobbsituation inte funkar eftersom man spenderar en hel del av sin tid just på jobbet. Skickar kramar och hoppas det blir bättre snart!

  I övrigt vill jag bara berömma dig för en fin och innehållsrik blogg – jag blir glad av att läsa den. Hittade hit nyligen via Josefine och kan säga så mycket som att jag nog kommer att bli en fast läsare. Kanske jag tar en tur inom salongen för en ansiktsbehandling också för att bli sommarfin :)

  • Takk for klemmer, og jeg håper det løser seg i din jobbsituasjon snart!

   Takk også for kompliment angående bloggen! :) Jeg blir glad når du blir glad av å lese den, for det er målet mitt at leserne blir. Så håper jeg at jeg ikke ødelegger positiviteten med litt “klage” innlegg noen ganger ;-) Du er hjertelig velkommen til salongen for en liten sommer “fresh up” <3

 2. Så nydelig at du vil dele litt ulike av livets sider på bloggen, Sherin! Jeg syntes det er en vanskelig balanse selv, men noen ganger kan man ikke bare skrive positive ting når livet faktisk ikke føles så lett!
  Du er god:) gleder meg til å komme innom i morgen !!

  Puss

 3. Hei!
  For en nydelig salong du har og kjempe fin blogg.
  Jeg har drevet selvstedig i en veletablert salong i 5 år og det tar MYE tid og energi,noen ganger så en lurer på om det er et sånt liv en ønsker.. og da når en har andre ting å tenke på i tillegg så blir det ekstra tungt. Men gi ikke opp! :o ) Ha is i magen,uansett hva det måtte gjelde.Tenk på alt det positive du ønsker deg, og gled deg over det du har fått til! Så skal du se ;)

  • Hei, og takk til deg Tone for oppmuntrende kommentar!! Jeg skal IKKE gi opp…hihi :) Noen ganger er det virkelig godt å få litt feedback, og spesielt fra andre i samme situasjon/bransje ;) Ønsker deg alt godt fremover med salongen, og ved å se på nettsidene deres så ser det ut som om du gjør det bra!! Lykke til <3
   Klemmer tilbake

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>