Rolig søndag

Det har vært litt lite blogging de siste dagene, og litt dårlige bilder:( Minnekortet har plutselig slått seg helt vrangt, og vil ikke virke når jeg putter det i kameraet. Derimot i PC’en funker det…Hmm!

Det har vært en superkoselig helg. I går hadde jeg jentekveld her hjemme hvor vi til slutt endte på både Raspoutine og La Belle Sole her på Solli plass. Dessverre så ble vi litt splittet etterhvert, og til slutt var kun Madeleine og jeg igjen på La Belle Sole :P Vi var der så lenge, at vi til slutt ble “kastet ut”, og da endte jeg alene! på McDonald’s..haha! Var vel hjemme rundt kl 4, og sloknet umiddelbart :D

I dag har det bare vært en rolig og deilig dag med mysig besøk av Cissi, og en 2 timers tur til Frognerparken med Simba♥ Ellers så har jeg byttet Sushisted i dag fra Japo Sushi til Star Sushi her på Frogner. Nå er jeg d**** lei av dårlig kundeservice, feilbestillinger og dårlig hygiene (i alle fall det jeg har sett). Siden jeg selv alltid har jobbet i servicebransjen, så betyr det ekstremt mye for meg! Jeg er selv serviceminded hver eneste dag på jobb, og kan ikke tenke meg en dag uten å være det. Kunden kan alltid velge et annet sted, som det jeg gjorde i dag. Man er sjelden unik, så det gjelder å skille seg ut.

I morgen skal jeg til Sverige på “harrytur” med min kjære mor, og det skal bli godt med litt større utvalg av mat, billigere alkohol og kanskje litt shopping ;) Tenkte jeg skulle ta med kamera og minnekort til Sverige, så kanskje noen kan hjelpe meg med det?

Så er det to dager med jobb, før jeg tar påskeferie. Forhåpentligvis kommer det noen bilder i morgen, men til da så gjenstår det å si GOD NATT. Sleep tight, and don’t let the bedbugs bite.

(Siden jeg ikke har noen bilder, så legger jeg ut bilde av en kjekkas…hihi!)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>