Lovely weekend

Har hatt en herlig lørdag med Lifestyleblogs jentene på Scandic Vulkan! ♥ Vi spiste nydelig mat, drakk gode drinker, skravlet masse herlig jenteprat og fikk kjempefine goodiebags. Kvelden sluttet med dans til langt på natt på nattklubben Raspoutine. Tusen takk Josefine for en minnerik kveld. Det var utrolig koselig å bli bedre kjent med noen av ansiktene bak bloggene jeg har lest :D

Ps: Som dere kanskje ser så har jeg litt krøller i håret. Fikk endelig testet ut DENNE, og den funker som bare rakker’n. I og med at det var første gang så krøllet jeg ikke hele håret, men jeg må si at den var utrolig lett å bruke :)

8 thoughts on “Lovely weekend

 1. Tusen tack du vackra för en riktigt trevlig kväll. Du är en härlig människa.
  Jag spanade in lite MD produkter för min tonårshy, men om du vill komma med lite tips så får du GÄRNA. Nästa gång jag är i Oslo måste jag planera in ett besök i din salong.

  Kram Åsa

  • Takk selv, du er også et fantastisk menneske Åsa, og det var mysig og bli kjent med deg :)
   Tips for tonårshud må være NIMUE. Eventuelt Medibac serien til Dermalogica med salisylsyre. Spør gjerne hvis du lurer på noe!

 2. Pingback: Giveaway! | BeautySpot

 3. Pingback: Giveaway | BeautySpot

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>