Krølltang!

God morgen søtnoser ♥

I dag har jeg fullt opp i salongen og Madeleine skal til og med ha noen kunder i dag (hun starter for fullt i salongen fra cirka den 15.februar). Gleder meg til å jobbe sammen med henne!

I går kveld bestilte jeg meg en krølltang etter å ha sett demovideo hos fotballfrue sin blogg. Dette er et TIPS for min var nemlig langt billigere og i tillegg ROSA! Valgte en billig en for å teste hvordan en slik krølltang fungerer i håret mitt, før jeg eventuelt kan legge mer penger på det hvis ikke denne er optimal ;) Jeg bestilte den HERFRA og den kostet kun 190 kroner!! I tillegg så har de gratis frakt, noe som heller ikke er å forakte. Yay.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere får en strålende dag!

4 thoughts on “Krølltang!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>