Dagens gave!

I dag fikk jeg gave fra pappaen og stemoren til Daniel. De har vært på en lang reise i Sør-Amerika og i dag var Trecia (stemoren) hos meg i salongen for å fikse Shellac etter å ha vært uten i 2 uker ;) Gaven var i tro Sherin-Style, nemlig rosa og skinnende…hihi♥

Ellers så har dagen i dag gått utrolig fort, derav sent blogginnlegg. Først var jeg på SATS og hadde en økt med 6 km på mølla og styrke bein. Så jobbet jeg i salongen en stund. Senere på kvelden hadde vi et kaffebesøk av svigermor og Einar, og avsluttet kvelden hos et vennepar av oss. Vi skal nemlig reise med de til Warszawa om to uker, så vi planla litt alt det morsomme vi skal gjøre!

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>