INGLOT

Long time, no see ;)

Jeg ser nå at det er måned siden jeg har skrevet noe her, men fortsatt titter mange innom! Uakseptabelt at jeg skriver så lite…hehe. Det har mildt sagt vært en hektisk måned, og her kommer en kort oppsummering: Innleggelse på sykehus (inn og ut i nesten to uker) på grunn av gallesten, operasjon av galleblære med påfølgende gastroskopi, åpning av en INGLOT butikk i Bogstadveien 20 her i Oslo, opplæring av ansatte i Kristiansand en helg og åpning av INGLOT butikken på Sørlandssenteret i Kristiansand den andre helgen :) Samtidig driver jeg fortsatt hudpleiesalongen min Beauty Spot, og har tilbrakt endel tid der.

Det er ikke alltid like lett å få tiden til å strekke til, så i dag sa jeg stopp, og tok en velfortjent mor og datter dag med mamma ♥ Først “full pakke” behandling på mamma i salongen, deretter “Diana” på kino etterfulgt av PC-kjøp og sushi spising! Skal jobbe både fredag og lørdag, så det var greit med en liten opplading.

Legger ut litt bilder av hvordan den nye INGLOT butikken her i Oslo ser ut. Jeg digger absolutt alt ved den, og sliter med og ikke ta med meg alt vi selger hjem hver gang jeg er der ;)

IMG_4902 IMG_4909 IMG_4908 IMG_4698 IMG_4686 IMG_4699

New York

Jeg har vært i en blandet tilstand av lykke og stress i det siste, og har dermed ikke fått lagt ut noen flere bilder fra New York turen enn fra frieriet ♥ Her kommer et utvalg:

IMG_4288 IMG_4299IMG_4331 IMG_4365IMG_4398IMG_4461One World Trade Center (1776 ft. høyt etter året USA fikk Uavhengighetserklæringen).
IMG_4501 IMG_4508IMG_4528Jeg måtte selvfølgelig innom Dermalogica sin flagship store i SoHo.

IMG_4550 IMG_4551 IMG_4553 IMG_4554IMG_4556Bildene over er fra INGLOT sitt showroom i Chelsea Market Building. Fantastisk sted ♥ Vi fikk mer input og opplæring, så nå føler jeg meg ekstra klar til oppstarten av butikken våre.

IMG_4592IMG_4609

Shellac

Hei solstråler:-)
Som dere sikkert har skjønt så har jeg en million ting på agendaen for tiden! Bloggen lider litt, men jeg prøver og oppdatere litt nå og da i alle fall. Svever fortsatt på skyer som nyforlovet, og i neste innlegg skal jeg legge ut flere bilder fra NY turen.
Her kommer et par nye Shellac inspobilder:

20130919-000600.jpg

20130919-000608.jpg

Ønsker du også slike negler? Book time online på www.beautyspot.no

Engaged ♥

Hei alle sammen!

NÅ er det lenge siden jeg har blogget, men nå må jeg faktisk oppdatere dere på noe stort som har skjedd i livet mitt ;)

Min kjære og jeg var nylig i NEW YORK på jobbtur/romantisk tur og det endte med en storslagent frieri på Times Square…hihi! Jeg sa selvfølgelig ja, og kan etter snart 9 år med min herlige mann kalle meg forlovet.

Han hadde lurt meg med til Times Square for å se på billboarden til Inglot om et nytt produkt som skulle lanseres. Jeg står selvfølgelig og filmer dette med mobilen slik at dette kan publiseres på alle sosiale medier, i god tro om at det KUN er en produktlansering. Vi går ut fra butikken for å få med oss den store “lanseringen” og etter nedtelling kommer bildene av min kjære og meg opp på skjermen. Han hadde også skrevet en lang tekst om sine følelser og på slutten stod det midt i et hjerte: “Will you marry me?”, hvor han da gikk ned på kne MIDT på Times Square ♥ Det var helt surrealistisk, magisk og kom som en stor overraskelse. Det kom noen lykketårer og bena skalv som to gelefigurer. Vi fortsatte videre til restauranten “Gordon Ramsay at the London” som har 2 stjerner i Michellin guiden og utsøkt mat, og ble hentet derfra i hvit limousin etter måltidet. I suiten vår på hotellet ventet en rosesti, boblebad med roseblader, rosa champagne, masse blomster og jordbær dyppet i sjokolade. Ringen er noe av det vakreste jeg har sett i hele mitt liv og min kjære har faktisk designet den helt selv ved hjelp av en juveler i NY. Den har selvfølgelig rosabelagte diamanter rundt hovedstenen, da han vet hvor høyt jeg elsker rosa…

DSC_9938DSC_0010 DSC_0069

Jeg føler en enormt stor lykke for tiden, og endelig har forholdet vårt kommet til et nytt steg. Det betyr så mye for meg og det er en slags bekreftelse på at kjærligheten vår fortsatt er like sterk etter så mange år :) Jeg tror nok ikke det blir bryllup neste år, da det er mye jobbing som står i fokus framover, men kanskje året etter?

DSC_0118 DSC_0172 DSC_0259DSC_0413 DSC_0516 DSC_0809

IMG_4417IMG_4442

Tirsdag

I skrivende stund ligger jeg som et slakt i sofaen! Har vært på jobb i hele dag og avsluttet med 5 km på 30 min på mølla på Fitness Xpress.
Nå har jeg kun 4 jobbdager igjen før jeg vender snuten over det store hav til…NEW YORK! <3 Jeg gleder meg ufattelig mye, og det skal bli en herlig kjærestetur med avslapping og shopping!! I og med at jeg kun hadde en uke ferie i sommer, så skal det bli deilig med en uke til ;-)
Ønsker dere en herlig tirsdagkveld!

20130827-212309.jpg

INGLOT

Hei alle sammen! Lenge siden jeg har vært her inne, men det er det selvfølgelig en grunn til ;) Jeg har hatt ekstremt mye å gjøre i det siste med tanke på jobb, og denne gangen er det ikke bare salongen som har vært hovedprioritet.

Tidligere i år skrev jeg DETTE, og nå kan jeg endelig fortelle hva min kjære og jeg har holdt på med all denne tiden. Vi har fått franchise og enerett på merket INGLOT Cosmetics her i Norge, og prosessen med å få til dette startet allerede i fjor høst. INGLOT er et profesjonelt makeup merke som er godt kjent hos veldig mange makeup artister, og de har over 400 utsalgssteder i hele verden. Faktisk så er det slik at de i snitt åpner et utsalgssted hver uke på verdensbasis!! Skandinavia blir et relativt nytt marked og det skal bli spennende å følge med på utviklingen. INGLOT er et familieeid polsk selskap og 95 % av produktene blir produsert på den lokale fabrikken i Przemysl i Polen. Dette gjør at man har stålkontroll på alt av ingredienser og produksjon, og ALLE produktene er parabenfrie og er IKKE testet på dyr i noen ledd. Dette gjør det også mulig for oss som partnere å kunne komme med innspill på eksisterende eller nye produkter.

Inglot (1)

For de som ikke har hørt om dette merket så vil det være nærliggende å sammenlikne det litt med MAC, og da får man gjerne en pekepinn på hvor god kvalitet det er. Det som kanskje skiller de aller mest fra MAC må vel være utvalget, både av produkter og farger. Bare i øyeskygger og neglelakker tilbyr INGLOT over 500! forskjellige farger!! Prisene er det heller ikke noe å si på, og vi vil ligge godt under prisnivået til MAC. Vi har som mål å ha verdens BESTE kundeservice, og alle som kommer innom butikkene skal få profesjonell veiledning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har vært på lang jakt etter lokaler og har endelig landet på to gode steder. Vår første lokasjon vil være midt i Bogstadveien i Oslo i nærheten av ZARA, som snart re-åpner. Lokasjon nummer to vil være i Kristiansand, nærmere bestemt det nyåpnede Sørlandssenteret som blir Norges største kjøpesenter den 24.oktober. Butikken i Bogstadveien vil åpne en gang tidlig i oktober. Vi kommer også til å lansere nettbutikk for de som ikke bor i nærheten av en butikk!

freedom system 80x40

Prosessen med å finne ansatte har også vært lang og krevende! Vi fikk inn så utrolig mye søknader og flertallet var faktisk makeup artister slik vi ønsket. Det å intervjue så mange har tatt mye tid, men vi har endelig landet på de riktige kandidatene. I disse dager ringer vi og mailer de ulike om hva resultatet ble, så vi er ikke helt klare der ennå. Inglot vil også bli min nye arbeidsplass ved siden av salongen :) Jeg vil fungere som daglig leder i Bogstadveien og jobbe cirka 2 dager i uken, ved siden av en nesten full stilling i salongen! Min kjære vil jobbe fulltid med dette på den administrative biten, både med tanke på logistikk, utvikling, markedsføring og økonomi. Reisen framover blir utrolig spennende og vår tro på dette brandet er ekstremt stor!! Første stopp på reisen blir New York neste uke ;) Stay tuned for more, and check out THIS

dream of roses

Row, row, row your boat…

I juli var vi noen dager på båten til svigerfar i Stavanger. Det er en nydelig 58 fots fairline, som er en drøm å være på ♥  Med vi så mener jeg mine kjære to gutter (voffs og mann) og meg ;) Simba har til og med sin egen redningsvest…hihi. Da vi kom til Stavanger var Gladmatfestivalen allerede godt i gang, og stemningen i sentrum og langs marinaen var topp! Masse musikk, god mat og mennesker fra hele Norge på sommerferie.

En av dagene kjørte vi båten inn i Lysefjorden og spise frokost og badet RETT under Prekestolen. Omgivelsene var som tatt ut av en bok for turister om hvor vakkert Norge er! Her kommer et lite knippe av de godt over hundre bildene jeg tok.

IMG_4074IMG_4091Co-kaptein Simba ;)

IMG_4103 IMG_4109

Prekestolen ser du til venstre for hodet mitt. Den lille spisse fjellsaken…haha!

IMG_4041 IMG_4095Simba er i himmelen på båten ♥ *Kos*

IMG_4144 IMG_4158Krystallklart vann med masse hoppende makrell.

IMG_4169En herlig frisk foss som vi badet i ved å stå på tuppen av båten. #KALDT

IMG_4213 IMG_4286

Litt etter-badings-kos ♥

Har dere hatt en fin sommer? Er ferien over for denne gang?

Shellac before and after

Her er Shellac neglene til en kunde etter å ha hatt de på i FIRE UKER!! Litt ettervekst, men lite synlig i og med at det er fransk, og litt mindre fresh i fargen. Tatt tiden i betraktning synes jeg det ser bra ut:-) Bildet under det igjen er den nylagte Shellacen.

20130807-221036.jpg

20130807-221042.jpg

Ønsker du også slike negler? Book time online HER <3

Barcelona in my ♥

Sitter og ser gjennom bildene fra Barcelona først NÅ! Denne sommeren har vært aktiv på alle mulige måter og jeg har derfor ikke tatt meg tiden til det før i skrivende stund. Det var en utrolig hyggelig tur sammen med min kjære mor, og det har blitt tradisjon med en jentetur i året. Vi har vært i Antalya, Praha, New York, Paris og nå Barcelona. Planen for neste år er enn så lenge Florida, så vi får se hvordan det går ;)

Her kommer et knippe fine bilder som ble knipset på turen vår:

IMG_3902Gaudi huset
IMG_3916La Sagrada Familia, som aldri blir ferdig :P
IMG_3978 IMG_3949IMG_3976 IMG_3992Frukt på det herlige matmarkedet! Hvorfor er Mathallen det nærmeste vi kommer dette i Norge?IMG_3945 IMG_3998Mer fristelser på Matmarkedet!IMG_4032 Min søte mamma ♥IMG_4002IMG_4036IMG_3957

Happy monday

God morgen alle sammen!!

Jeg sitter og mimrer tilbake til Barcelona. Det er så herlig å være på ferie, helt fri for bekymringer og hverdagsstress. Samtidig som også hverdagen er fin på sin måte:-)
Denne uken blir kort på jobb med kun 3 dager, men til gjengjeld helt fulle dager! På torsdag bærer det sørover til Sørlandet, med både Kristiansand og Stavanger som to stopp på ruten. Hele helgen blir tilbragt på svigerfars fantastiske båt “Black Eagle”. Som jeg gleder meg! Elsker sjøen og båtlivet.

20130722-001036.jpg

Har også glemt å nevne en morsom sak. På vei hjem fra Barcelona fløy vi med Norwegians nye Dreamlinerfly. Vi snakker 9 seter i bredden, top notch underholdningssystem, lysregulering for å unngå jetlag på lange flygninger og en rekke andre finesser. (Her er et dårlig bilde jeg tok med iphonen).

20130722-001419.jpg

Og en ting til! På matmarkedet i Barcelona hadde de ispinner av ren ferskpresset fruktsaft. Det er et tips og noe å tenke på i denne varmen. Sunt, kjølig og godt.

20130722-001609.jpg

Hilsen fra Barcelona

Hei alle sammen :-)

Sitter i skrivende stund på takterassen til hotellet vårt i Barcelona, og soler meg! Her er det herlig vær og over 30 grader… *endeliglittvarmepåkroppen*. Det er heldigvis basseng her på toppen, så man får kjølet seg LITT ned…hihi. I denne varmen har jeg selvfølgelig høy faktor både på kropp og ansikt(litt høyere i ansiktet for min del) og en uv-spray til håret for å beskytte det mot å tørke ut. Vannflasken, boken min og herlig musikk er naturligvis også på plass. I dette øyeblikk går sangen “i wanna” med Bob Sinclair, Sahara og Shaggy i bakgrunnen på iphonen min<3

Håper dere nyter sommeren og bruker den til å lade opp mot høsten:-)

20130718-113130.jpg

20130718-113143.jpg

20130718-113151.jpg

Shellac

Heisann folkens:-)

I salongen er det full rulle for tiden, så jeg ligger ikke på latsiden (rimte det?!).
Tar meg derimot en velfortjent 5-dagers ferie på søndag og vender snuten mot Barcelona med min kjære mamma <3 GLEDER MEG!
Har fått gjort i stand tåneglene med fransk Shellac og noen diamanter:-)

20130711-225644.jpg

Hadde også en supersøt kunde innom i går. Hun ville ha en diskret rosa Shellac med litt glitter.

20130711-225846.jpg

Tusenfryd

I dag planla jeg å ha fri fra jobb, og turen gikk dermed til Tusenfryd sammen med min kjære og hans lillesøstre:-) Etter en dag med karuseller, fet mat og latter sitter vi nå hos svigermor og spiser middag!

20130709-191729.jpg

20130709-191738.jpg
På søndag reiser mamma og jeg til Barcelona. *Glede seg*. Har dere noen planer i sommer? Er det utenlandsferie eller norgesferie som gjelder?

Gifts from my love ♥

Hei alle solstråler!

Som jeg skrev tidligere så fikk jeg litt gaver fra min kjære da han var i New York. Den sorte vesken med nagler hadde jeg ønsket meg, mens den andre vesken og skoene fant han helt selv :D *Flinkeguttenmin*. Jeg er rimelig hektet på Michael Kors, så det var helt herlige gaver å få!

IMG_3805 IMG_3804IMG_3801 IMG_3802IMG_3799IMG_3800

Vippeextensions

Happy mandag alle sammen:)

I dag har jeg hatt fri fra jobb, bare på en helt vanlig mandag… Det føles DEILIG!! Har faktisk også fri i morgen, men til gjengjeld jobber jeg hele lørdag. Viktig å lytte litt til kroppen også, og ta små timeouts nå og da. Pågangen i salongen er helt ekstrem, og jeg har fulle lister nesten hver dag. Utrolig takknemlig for det, men det gjør også noe med kreftene;-)

Her er et sett med vipper som jeg la før helgen:

20130624-190522.jpg

Midtsommar

På fredag feiret vi svensk midtsommar hjemme hos oss ♥

Vi grillet nydelig mat, sang svenske drikkesanger, drakk godt og koste oss med ordentlig “tårta med jordgubbar”. Den eneste hanen (svensken) i flokken hadde for anledningen laget et sanghefte slik at vi andre kunne henge med! Regnet ØSTE ned, men det la ikke noe demper på stemningen og vi satt UTE hele kvelden…haha! Balkongen vår har tak, markise og varmelampe, så vi satt lunt i ly for Geir hele kvelden ;)

IMG_3780 IMG_3775 IMG_3784PicMonkey CollageIMG_3796PicMonkey Collage

Jubileum

Tirsdag denne uken feiret vi salongens 2 års dag ♥ Med god hjelp fra min kollega Ida, min kjære mor og min kjære samboer gikk kvelden som smurt! Alle kundene som kom innom fikk champagne, mat og en velfylt goodiebag. Det var mingling, shopping med rabatter og timebestilling av gode tilbud. ENDELIG har jeg hatt et event i salongen min, og som i tillegg gikk utrolig bra :D

IMG_3697

IMG_3700

Vi hadde også konkurranser for alle som var innom, og vinnerne ble kåret i dag (og kontaktet per telefon). Vinnerne av Sun Spa selvbruning ble Gudrun, Christina, Anine, Norell og Ingrid. Vinneren av hovedpremien og Dermalogica produkter for nesten 2500,- ble Synne. Gratulerer så mye til alle sammen!

IMG_3709 IMG_3717IMG_3714Finn en feil! Haha ;)

IMG_3716IMG_3719IMG_3728 IMG_3737IMG_3723IMG_3722TUSEN TAKK til alle som gjorde denne kvelden helt perfekt!!

G to the O to the L to the F

Hva blir det? Jo, GOLF;-) Min kjære og jeg var og golfet med svigermor og lillesøster på Losby golfklubb i går etter jobb. Det var fint vær hele dagen inntil vi entret banen, men det ødela ikke sportsånden vår. I øsende regnvær med to gigaparaplyer spilte vi golf til det surklet i joggeskoene…haha! Det var min aller første gang på en golfbane og det gikk helt greit egentlig. Jeg vant til og med 1000.- fordi en viss gutt (nevner ikke navn) trodde ikke jeg skulle klare å skyte ballen over bekken;-)

Håper dere har en fin torsdag! Jeg er på vei til jobb nå, og har en full dag med kunder foran meg.

20130620-103900.jpg

20130620-103852.jpg

20130620-103905.jpg

Dette siste bildet er av meg i det jeg innser at jeg har vunnet 1000.-! Haha!

Saturday

Hei alle skjønne :-)

I dag har vært en herlig fridag! Min kjære, Simba og jeg har fartet rundt i byen i dag, vært på cafe og i Frognerparken. Nå ligger vi som slakt alle tre i sofakroken og ser på en kjedelig film…haha. Rettere sagt så ser ingen på filmen, for gutta sover og jeg surfer på mobilen.
Min kjære kom hjem fra New York i går og hadde med 3 herlige gaver til meg! De var så utrolig flotte, så jeg må nesten blogge det i morgen:)

20130615-215124.jpg

20130615-215214.jpg

Lille gull var så tørst etter all gåingen, så slik stod han med snuten i koppen i minst to minutter for å drikke VANN!

Beauty Spot 2 år

TENK at det er 2 år siden jeg åpnet dørene til drømmesalongen min ♥ Ikke i mine villeste fantasier hadde jeg sett for meg at det skulle gå så bra som det gjør etter “bare” 2 år. Når man starter for seg selv så sies det at man bør regne med en innkjøringsfase på 2-3 år. I mitt tilfelle føler jeg det tok 1,5 år for at det skulle føles ok :) *Herlig*

I denne anledning så har Salongen kundekveld den 18.juni fra 17:00-20:00! Det blir MASSE fantastiske tilbud og lett servering med bobler til :)

Kveldens tilbud blir som følger:

• 20 % rabatt på ALLE behandlinger som blir booket under eventet.
• 15 % rabatt på ALT av produkter. Dermalogica, Nimue, Pure Colors og Sun Spa.
• Gavekort til en venn verdi 500,- betal kun 400,- eller verdi 1000,- betal kun 700,-. (Vilkår: Kan ikke brukes selv, må gis bort som gave.)
• Supertilbud på hudpleie: Få 3 hudpleietimer til prisen av 2 og spar 750,-/850,-!
• Kjøp 2 valgfrie Dermalogica produkter og få med et Daytime Radiance Kit (Verdi 570).
• Goodiebags til de første 50 som kommer.
• Alle som kommer innom på eventkvelden og har med seg en venn som aldri har vært hos oss før, er med i trekningen av Dermalogicaprodukter til en verdi av 2510,-!

Det hadde vært veldig hyggelig om du tok turen innom i løpet av kvelden, og ta gjerne med venner og bekjente. Kom når det passer DEG!P R

 

Birthday

I går var jeg med å feire dagen til en venninne, sammen med flere venninner! Det var utrolig hyggelig og jeg kom meg ikke hjem før i tre tiden;-) To flasker champagne, en Polsk(?!) shot og en kebab senere, våknet jeg med tidenes mageknip i dag. Karma is a bitch…haha! Men det var definitivt verdt det, og jeg har fartet rundt i dag likevel.

20130608-191207.jpg

20130608-191215.jpg

20130608-191236.jpg

20130608-191243.jpg
Nyt helgen dere<3

Dermalogica expertdag

På lørdag var jeg nok en gang på kursing med Dermalogica! Dette er videreutdanning i forhold til expertutdannelsen:) Det var spennende PR kurs, og “wildly creative treatments” praksis. Herlig med ny og frisk inspirasjon! Dagen ble avsluttet med et miniforedrag med Shabana Rehman, hennes søte lille valp og bobler(uten alkohol for meg som var sjåfør). Her er bilder fra dagen:

20130606-192937.jpg

20130606-192952.jpg

20130606-193003.jpg

20130606-193012.jpg

20130606-193219.jpg

Sun Spa

ENDELIG har jeg fått Sun Spa sine selvbruningssprayer i salongen ♥ Det siste året har disse virkelig vært en favoritt, og selv om jeg har prøvd andre, vender jeg stadig tilbake.

Sun Spa fungerer veldig likt som en profesjonell spray-tan behandling ville gjort. Du trenger ikke å fordele produktet med hendene, men kun spraye i sirkulære bevegelser, noe som gjør det ekstremt lettvint (selv for den uerfarne). Det blir dermed jevnt både på hender og føtter, siden du ikke trenger å vaske hendene etter påføring. Sprayen som inneholder Aloe Vera og vitamin E tørker heller ikke ut huden, som bidrar til at “avskallingen” ser jevnere ut ;) Inneholder heller ikke parabener, er nærmest luktfritt og tester IKKE på dyr ♥

Jeg har valgt å ta inn 3 av typene til salongen:

Sun Spa Original 269,- – Egner seg best til de med lys til middels hudtone, og somønsker en naturlig farge.

sunspa_original_6

Sun Spa Chocolate 269,- – Egner seg best til de med middels til mørkere hudtone, og som ønsker en dypere brunfarge.

chocolate_1_2

Sun Spa Fitness 329,- – Egner seg best til de med middels til mørkere hudtone, eller de som er aktive og trener mye. Holder lengre på huden i forhold til stramt treningstøy og skille etter det.

fitness_1_2

Alle disse typene blir brunere hvis du påfører i flere omganger over 2-3 dager. (NB: Husk peeling før første gangs påføring, og bruk ikke bodylotion eller olje på huden før påføring!) HER har Fotballfrue postet en video som viser hvordan man sprayer seg, hvis det er usikkert for noen.

Ønsker du også å prøve Sun Spa? Kom innom meg i salongen Beauty Spot eller hvis du ikke bor i nærheten av Oslo bestill HER :D

 

Warszawa- City Guide

Jeg ser det er mange innom og søker på nettopp en slik guide. Har oppdatert den litt og poster den nye versjonen en gang til :)

Denne byen er og blir min favorittstorby i Europa! I og med at jeg er halvt polsk, så vil den også alltid ha en spesiell plass i mitt ♥…

Shoppingen er upåklagelig med 6 gigantiske kjøpesentre nesten i bykjernen, hvorav kremen av kremen er Zlote Tarasy(Gullterassene)(New Look, River Island, Berschka, Zara, Top Shop, Victoria’s Secret accesories, Bath & Bodyworks +++) Arkadia og Galeria Mokotow(her har Michael Kors akkurat åpnet butikk).

Restauranter er det flust av og favorittene som BØR sjekkes ut er Amber Room!!, Papaya, Platter og de folkelige Frida og La Fiesta. Polen har dessuten fått sin første Michelinstjerne med restauranten AtelierAmaro. Jeg har vært der og det var mildt sagt interessant. Drar jeg tilbake? Nei. Er den verdt et besøk? Ja, men vær forbredt på mye “out of the box food” og “science meets nature”. Her er noen eksempler på mat vi fikk:

PicMonkey Collage

Er du ute etter et herlig lunsjsted? På takterassen til den eksklusive shoppinggaleriaen vitKac (med merker som Givenchy, Armani, Jimmy Choo, YSL, Alexander McQueen, LV, Lanvin, Bottega Venetta, Gucci etc) finner du Concept-13. I etasjen under finner du en mini “mathall” med herlig fersk mat og ulike delikatesser:

DSC_0828

Utesteder er det også masse av, men er ikke så lett å anbefale da alle liker ulike typer steder ;) Spør heller i kommentarfeltet under! Mine personlige favoritter er Space Club og Platinium.

 

 

 

 

 

 

 

Fra restauranten “Frida”

Av sightseeing som er verdt å få med seg så er Gamlebyen definitivt på plass nr.1. Start i den ene enden av hovedgaten Nowy Swiat og gå innover mot Gamlebyen og kongepalasset. På denne veien passerer du x-antall kirker og presidentpalasset! Hvis du er som meg som elsker “kommersielle” Starbucks er denne på høyre hånd cirka midtveis i Nowy Swait ;) Tripple caramel frappuccino? Ja takk! Videre er også “Park Lazienkowski” en fantastisk park å få med seg, med et vakkert palass og påfugler på gangstien. Rett og slett en grønn oase, midt i en storby. En tur opp i det “forhatte” Kulturpalasset er også verdt å få med seg. Det gir deg 360 graders utsikt fra 114 meter over bakken, i 30. etasje. Grunnen til at det er veldig omdiskutert blant byens innbyggere, er at det var en gave fra Stalin på 50-tallet.

Kulturpalasset

Hotellet over alle hoteller er Polonia Palace som er et superfint og fresht hotell i hjertet av byen med utsikt rett til kulturpalasset, men husk å be om dette ved check-in (ref.bildene over her). Med en beliggenhet så sentralt er det lett og ta seg til fots (til gamlebyen og Zlote Tarasy blant annet), og orientere seg hvor man til enhver tid er. Har også bodd på Hilton et par ganger og det er også et utrolig flott hotell. Jeg har to ting og utsette på dette og det er høyre pris, og LITT mindre sentralt.

DSC_0018

Fra “Park Lazienkowski”

Hvis du skal på SPA anbefaler jeg OasisSpa. Prisnivået i Polen er veldig lavt, og slår både Riga, Budapest og Praha på priser. Har selv vært i alle disse byene, og de minner alle litt om Warszawa. Et annet must hvis du også har et velfylt medisinskap hjemme er å fylle på dette der nede…haha! Jeg kjøper alltid Apap (paracet), jordbær Strepsils (Repsils bare med litt antibiotika i) og Gripex (mot forkjølelse). Koster virkelig en brøkdel og er alltid kjekt å ha.

Reisen dit er billig og enkel med Norwegian og du er framme på under 2 timer! Flyplassen ligger 20 min unna sentrum og taxi skal IKKE koste mer enn cirka 50-60zl (vi betaler vanligvis 45zl, men dette varierer litt fra selskap til selskap). IKKE gå med noen som tilbyr “taxi”, men gå selv til taxiholdeplassen utenfor ;) Håper dere likte disse tipsene, og at dere får lyst til å ta en tur? Hvis dere lurer på noe, så stiller jeg gjerne som en slags reiseguide i kommentarfeltet under. I all ydmykhet vil jeg tørre å påstå at jeg er rimelig lommekjent ;)

DSC_0990

Today’s LASHES

ENDELIG kan jeg mobilblogge igjen, og det betyr mange flere innlegg fra denne frøkenen ;-)
I dag var det full rulle i salongen, slik det egentlig har vært i ganske lang tid! Hadde også en tidligere klassevenninne hos meg for vippeextensions. Hun ønsket en ganske naturlig look og det føler jeg vi fikk til. Bare se på før og etter bilder:

20130527-204618.jpg

20130527-204628.jpg

Ønsker du også slike vipper? Book time på Beauty Spot eller ring oss på 97 88 01 10! (Jeg glemte å ta før bilde med en gang, derav noen påsatte vipper på bilde 1).

Innflytningsfest!

God søndag alle sammen ♥

Jeg sitter godt plassert i sofahjørnet som et slakt. I går hadde vi innflytningsfest, så dagen startet med å rydde etter den og så har vi egentlig hatt besøk fram til nå ;)

Kvelden i går var super vellykket og alle 11 håper jeg og tror hadde en FAB kveld. Vi satt faktisk ute på balkongen HELE kvelden med mygglys, gode drinker, nydelig vin, varmelamper og pledd! Solnedgangen fikk vi også med oss, og den var *råsa*…haha! Her kommer et lite bildebonanza som vanlig:

Ved siden av tapasen på de øverste bildene, er alt det fine vi fikk. TAKK alle sammen!
PicMonkey CollageDSC_0331IMG_3612IMG_3619IMG_3629 IMG_3631IMG_3650 IMG_3655Jeg har ikke lagt ut bilde av alle da jeg er usikker på om de ønsker det, så jeg håper ingen føler seg utelatt ;) Det var i alle fall en helt herlig kveld og jeg gleder meg til “Midtsommar” allerede…wuhu!

Warszawa

Hei alle sammen!

Vi befinner oss i Warszawa med Karoline og Mattias :) Her har vi vært fra onsdag kveld og drar hjem igjen i morgen. Været har vært upåklagelig med minimum 25 grader hver dag, og strålende solskinn. Tiden har bestått i shopping, kafeer, flotte restauranter (Atelier AmaroAmber Room og Platter), sykt bra utesteder, sightseeing og kvalitetstid med venner! = PERFEKT tur ;) Vil du ha flere tips og råd om byen kan du klikke deg inn på guiden min :) Her kommer et lite bildebonanza, med iphone bilder fra turen:

bilde (1)bilde (2)bilde (3)bilde (5)bilde (8)bilde (7)bilde (6)bilde (9)bilde (10)bilde (4)Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen: Warszawa er i mine øyne en av de kuleste storbyene i Europa, og jeg elsker å være her ♥

Det er bare å spørre hvis dere lurer på noe om byen, da jeg er rimelig kjent med hvor ting er og hva som er bra ;)

Lashes ♥

Happy weekend dere!

Denne dagen har jo bare vært crazy. Masse å gjøre på jobb, så plutselig ble det helg!? Gårsdagen føltes definitivt ut som en søndag ;) Har hatt kjempemasse å gjøre i salongen i det siste, og da spesielt mye vippe extensions. Populariteten på dette har bare eksplodert, så det er godt at både jeg og Ida utfører behandlingen! Her er bilder av de siste kundene mine:

Image (1)bilde (13)ImageØnsker du også slike vipper? Ring 97 88 01 10 eller book time online via Beauty Spot sin hjemmeside

Balkongen

Det er vårstemning i luften og dermed måtte den nye balkongen vår få en overhaling også! Mamma, min kjære og jeg dro dermed på plantasjen på søndag og handlet inn blomster og 400 liter! jord. Vi holdt på i over 4 timer med graving, riving, planting og vanning. Resultatet ble NYDELIG ♥

IMG_3551IMG_3548IMG_3549IMG_3552IMG_3555

Feiring av bamsefar aka. svigerfar!

På lørdag feiret min kjære svigerfar 50 års dagen sin med en crazy FEST. Kort oppsummert: Rød løper, “pressevegg”, utetelt, festlokale, motorsykkel “utstilling”, scene med to liveband, kokker, bartendere og 120 feststemte mennesker!! Denne herligheten varte fra klokken 14 til langt på natt, og vi var vel der i 12 timer. Dagen etter var jeg helt mørbanket i hele kroppen etter å ha danset i flere timer. Min kjære kaller meg bare dansenymfe ;) Her kommer et utvalg av bildene fra kvelden:

IMG_3424IMG_3418Jeg glemte visst å nevne at temaet var 70- og 80-tallet. Med andre ord var mange ganske heftig antrukket inkludert min kjære svigerfar som er gærningen med rød dress og hockeysveis…hehe!!

IMG_3514 IMG_3520

IMG_3469 IMG_3502IMG_3522 IMG_3533IMG_3505IMG_3497 IMG_3451IMG_3477IMG_3529Jeg tok ufattelig mange flere bilder, men resten tror jeg er mest spennende å se for de som faktisk var der ;)

TUSEN TAKK for en herlig kveld Erik ♥

Bursdag

Natt til 1.mai var min kjære og jeg i bursdagsfest til søteste Elize. Vi er virkelig heldige som har så flotte og gode mennesker rundt oss! Gleder meg allerede max til innflytningsfest hos oss i slutten av mai, hvor alle de vennene jeg setter mest pris på forhåpentligvis kommer! ♥

Våren var på plass denne dagen,så antrekket ble seende slik ut:

IMG_3378Synet som møtte oss idet vi entret leiligheten var ganske smakfullt ;) Cakepopsene er bakt av Karoline!

IMG_3382IMG_3383 IMG_3384Og her er det vakre bursdagsbarnet:

IMG_3386

 

Outfit

I går (lørdag) var det virkelig nydelig vær her i Oslo, og temperaturen var nærmere 15 grader :D *Herlig* Med varmere vær faller varme klær av, og man kan nyte skinnjakker og småsko. Jeg innviet mine søte små TOMS sko i bling bling sølv, og digger de allerede. Visste dere at for hvert sko par de selger av TOMS, doneres det samtidig et sko par til noen som trenger det? Utrolig bra av bedriften og ta litt samfunnsansvar!

I dag er planene litt vage, men vi skal i alle fall melde oss inn i et nytt treningssenter her oppe som er litt nærmere oss ;) Svigermor kommer muligens på besøk og rydding av leiligheten BØR prioriteres…*yawn*! Nyt søndagen dere ♥

bilde (7)PicMonkey Collagebilde (3)

I ♥ MY lashes

Happy friday dere!

I går så nevnte jeg at jeg skulle legge ut bilder av mine vipper slik at dere får se hvordan det ser ut på meg. Jeg hadde det for cirka et halvt år siden, også har jeg hatt pause fram til nå. Har savnet det så utrolig mye, så jeg måtte bare begynne med det igjen nå som Ida har lært seg det også. Det sparer meg for utrolig mye tid, og selvtilliten er litt høyere på morgenen foran speilet…hihi :P Alt jeg gjør til hverdags nå er å ta på litt Pure Colors Mineral Foundation og rouge, og markerer brynene mine hvis jeg ikke rekker å farge de i salongen. Til fest tar jeg også på øyenskygge og eyeliner. Jeg børster også gjennom vippene en gang om dagen for å rydde opp, men også slik at de vippene som er klare til å falle av får litt hjelp (spør gjerne hvis dette er uklart). Det er virkelig så godt som vedlikeholdsfritt, og utrolig befriende.

Hvordan fjerne øyesminke når man har vippeextensions? Enkelt: Våt q-tips med en oljefri sminkefjerner…og voila! (Dermalogica sin soothing eye makeup remover er helt oljefri og super til dette).

IMG_3371IMG_3374IMG_3370

 

Vippeextensions

Hei dere ♥

I salongen er det full rulle for tiden, og da spesielt på vippeextensions!! Nå er vi to stykker som gjør det (Ida og jeg), på grunn av enorm etterspørsel og lojale kunder :D Det gjør at vi kan være ekstra fleksible på tider til alle nye og eksisterende kunder! Endelig kan jeg også få vipper, og jeg har selvfølgelig begynt å gå fast til min kjære og flinke Ida, og resultatet er smashing. Tenker jeg skal prøve å få tatt bilder av vippene mine i ordentlig dagslys i løpet av helgen, slik at dere får se herlighetene…hihi. Meanwhile kan dere jo se på en av de siste kundene mine. Hun ønsket å ha de relativt naturlige, men samtidig slippe maskara, og det oppnådde vi så absolutt:

bilde (12)Priser på vippeextensions pluss link til vår onlinebooking finner du HER!

Friends

Etter at vi kom hjem fra Afrika så har vi prøvd å være litt sosiale oppe i alt flyttekaoset :P Først hadde vi en herlig lørdagskveld hos fineste Karoline, med noen andre vennepar. Her er søteste Elize og lille nurket vårt:
bilde (9)Så var vi på stand-up kveld i regi av Stig-Are & Co, med masse herlige mennesker. Vi spiste først pizza på Olivia Tjuvholmen, så stand-up med morsomme Dagfinn Lyngbø også avsluttet vi kvelden på Friday’s slik at vi fikk kost oss med desserter og drinker ♥ Her er gjengen samlet (-minus min kjære og Maria som var fotograf).

bilde (8)Her er også nyeste bilde av meg fra kvelden hos Karoline (jeg bare ELSKER den rosa neonfargen!!):

bilde (10)I morgen skal jeg fortsette å være litt sosial og møte min kjære venninne fra videregående. Jeg har funnet ut at man MÅ ta seg tid til å møte andre i en hektisk hverdag. Selv om man kanskje er sliten og sofaen lokker, så får i alle fall jeg mye energi av å være sammen med så gode mennesker. Det er viktig å ikke gjøre det til noe som bare skjer iblant, men faktisk prioritere det så ofte det lar seg gjøre :)

Håper dere får en strålende torsdag alle sammen!

♥Carpe Diem♥

Waka waka

Hei kjære dere som fortsatt titter innom denne forsømte bloggen 

Jeg har virkelig så mye som skjer for tiden at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Etter Afrika reisen så har det naturlig nok vært mye jobb både administrativt og fysisk jobbing i salongen. Vi kom også hjem til vårt nye hjem (vi flyttet rett før turen), og der var det kun pappesker så langt øyet kunne se (and still is…). Ikke en gang sengen vår var ferdig montert da vi kom hjem etter 24 timer på reisefot :P De siste 6 dagene vi har vært hjemme har bestått i jobb, utpakking, stress, dårlig form og litt sosialt. Lørdag var min kjære og jeg hos Karoline gull og hennes Mattias for en hyggelig sammenkomst og i dag har jeg fått catchet opp med herlige Sunniva og søte Cissi :D Viktig å passe på det sosiale i livets hektiske perioder, for det gir uten tvil energi påfyll og positivitet. 

Her kommer som lovet en siste bildebonanza av turen vår til Sør-Afrika, Zimbabwe, Botswana, Zambia og Mosambik. En ubeskrivelig tur med minner for livet, og ikke minst har jeg fått oppfylt en av mine største drømmer her livet, nemlig….SAFARI!!

Ps: Bilde nr 12 er fra da vi sov i “telt” i Thanda reservatet! Teltet var riktignok flott som dere ser, men veggen var tynne teltduker. Om nettene kunne vi dermed høre dyr og rare lyder RETT ved ørene våre…hihi. Om kveldene måtte vi bli fulgt av vakter til teltene, da det ikke er uvanlig å støte på løver etc. På morgenturen min alene fra teltet møtte jeg blant annet på 4 impalaer (antilopelignende dyr) cirka en halv meter fra meg. DET var helt utrolig fascinerende!!

IMG_2307 IMG_2809 IMG_2857 IMG_2881 IMG_2882 IMG_2897 IMG_2903 IMG_2905 IMG_2911 IMG_2935 IMG_2960 IMG_2962 IMG_2967 IMG_2980 IMG_2982 IMG_3115 IMG_3131 IMG_3141 IMG_3162 IMG_3233 IMG_3283 IMG_3289 IMG_3290 IMG_3306 IMG_3310 IMG_3362

På nett

Hei kjære dere :)

Endelig er jeg på nett! Ihvertfall en liten stund. Nå sitter jeg på beachvillaen vår på White Pearl i Mosambik og ser ut over det nydelig indiske havet. Det blåser helt vilt, men fy søren så varmt det er. Vi har vår egen terrasse med solsenger og et lite badebasseng, pluss en utedusj (se nederste bilde) ;) Ferien har vart i 12 dager og vi har fortsatt 8 dager igjen! Til nå har vi vært i Sør-Afrika (Cape-Town), Zambia (Livingstone), Zimbabwe, Botswana og nå er vi i Mozambik. Det har vært et tonn med opplevelser, og et mylder av herlig dyreliv. Vi har hatt elefanter som har pustet oss i nakken bokstavelig talt, en løvinne som var 3 meter unna den åpne safari jeepen vår og noen vakre giraffer som var 2 meter unna. De er helt ville og i sitt naturlige element i reservatene her.

Jeg har tatt uendelig mange bilder, så det er ikke lett å bare plukke ut noen. Når jeg er hjemme igjen kommer det et bildebonanza med flere herlige bilder. Håper dere nyter påsken så langt ♥

IMG_2802IMG_2348 IMG_2417 IMG_2451 IMG_2467 IMG_2475 IMG_2484 IMG_2494 IMG_2512 IMG_2526 IMG_2545 IMG_2558 IMG_2614 IMG_2629 IMG_2667 IMG_2793 IMG_2794 IMG_2798 IMG_2827 IMG_2909

South-Africa

Hei alle sammen!!

Hilsen fra Sør-Afrika, og en relativ treg internettlinje ;) Nå har jeg endelig fått somlet meg til å legge ut noen bilder. Vi har hatt så mye på agendaen, og dermed har det ikke vært tid til overs for bloggen. Ting vi har opplevd så langt innebærer Robben Island (bilde 9, 10 og 11), Sunset Hill (bilde 8), Kapp det gode Håp, Cape-Town city/marina, Canal Walk (Sør-Afrikas største kjøpesenter), to ulike vingårder (bilde 4, 5, 6 og 7), søte seler og pingviner, et vakkert hotell (som forøvrig er på de tre første bildene) og masse nydelig natur ♥

Nå må jeg nesten slutte og blogge, for så å legge meg! Klokken er BARE 21:53, men bussen til flyplassen går kl 04 i natt. *Iiiikkk*. Neste land på listen er Zimbabwe, og morgendagens opplevelse er dundrende Victoria Falls. Satser på litt flere og bedre bilder om noen dager. Håper dere har en nydelig påske hjemme!
IMG_2343 IMG_2164 IMG_2167 IMG_2280 IMG_2277 IMG_2270 IMG_2268 IMG_2226 IMG_2217 IMG_2214 IMG_2208 IMG_2197 IMG_2192

In Warsaw

Hei alle sammen!

Min kjære og jeg er for tiden i Warszawa på en jobbtur. Vi dro fredag og kommer hjem i morgen. Kan ikke skrive så mye om hva vi planlegger enda, men så fort det er i boks skal jeg dele det ordentlig her på bloggen:-) Jeg har rukket en tur hos frisøren, vi har vært på spa, shoppet og selvfølgelig jobbet masse!

I dag tidlig kjøpte jeg kaffe og jenta på Coffe Heaven tror jeg leste tankene mine. På kaffekoppen stod det en bra oppfordring til meg: “Smil, det blir en bra dag!”. Snakk om å ta mitt ikke fullt så gode humør på kornet…hihi!

image

Og i går kjøpte jeg meg verdens vakreste statementsmykke! *TOTALLYINLOVE*

image