Endelig er den tilbake!

ZO Skin Health Offects Exfoliating Polish er et produkt mange har trykket kjært til sitt bryst. Den deilige ansiktsskrubben blir stadig mer populær verden over, derfor har ZO Skin Health den siste tiden faktisk hatt problemer med å produsere nok. Ventelistene har vært lange, men nå kan jeg glede dere med at vi endelig har fått ny leveranse fra USA, og at den savnede skrubben er på lager igjen. Exfoliating Polish inneholder magnesiumkrystaller som eksfolierer døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere hudoverflate.
A-, C- og E-vitaminer gir kraftig beskyttelse mot frie radikaler fra sol og forurensning, og retinyl palmitate jobber aktivt i huden for å øke cellefornyelsen. ELSK!

exfoliating polish

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>