Skal du sole deg i sommer? Les dette først!

Etterhvert som vi blir eldre, forandres også hudkvaliteten vår. Typiske tegn på at huden eldes er redusert spenst og elastisitet, pigmentforandringer, fine linjer, økt rynkemønster og ujevn hudtone.

Solens ultrafiolette stråling står for opptil 90 % av synlige tegn på hudaldring, og forskning viser at hele 95 % av disse er UVA-stråler. I motsetning til UVB-stråler, trenger UVA-stråler både gjennom glass og skyer, og man kan dermed oppleve skadelige effekter av UVA hele året. For kvinner og menn som ønsker å forebygge tegn på aldring, anbefales derfor en bredspektret solkrem med spf 30 eller mer som daglig beskyttelse, samt forebygging ved bruk av antioksidanter som for eksempel C-vitamin.

Obagi Nu-derm Sun Shield SPF 50 er en daglig anti-age solbeskyttelse for alle hudtyper. 10,5 % sinkoksid og 7,5 % octinoxate gir både høy UVB absorbsjon og dynamisk UVA blokkade, og etterlater en elegant, matt finish.
Obagi Professional C serum er en kraftig antioksidant som nøytraliserer frie radikaler og dermed hindrer hudcellene i å ta skade av blant annet forurensning og UV-stråler. Professional C serum anbefales brukt daglig for å forebygge aldringstegn og ujevn hudtone med mørke flekker.

15 thoughts on “Skal du sole deg i sommer? Les dette først!

 1. Takk!
  Flinke Josefine. Solbeskyttelse er det viktigste du kan gjøre for huden for å holde den vakker :)

 2. Fra og med i dag skal jeg bruke solfaktor 50 når jeg skal sole meg:-) Kommer å kjøper produkter av deg snart!

 3. Velkommen til Lifestyleblogs! :) Skal blir moro å følge deg her! Kanskje jeg til og med bestiller time til lepper en dag hos deg.. (hvis jeg tør) ;) Klemmer

 4. Pingback: Hudforyngelse med Obagi | Beauty By Erle

 5. Pingback: Strålende og gyllen hud uten sol | Beauty By Erle

 6. Pingback: Herlige Body Emulsion fra ZO | Beauty By Erle

 7. Pingback: Å nei – pigmentflekker! | Beauty By Erle

 8. Pingback: Soft facelift – ansiktsløft med filler | Beauty By Erle

 9. Pingback: Trenger du en hudoppfreshing etter sommeren? | Beauty By Erle

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>